Compania noastra ofera servicii de

spalatorie si curatatorie profesionale

, prelucram o gama larga de produse textile in principal din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, lenjerii de pat prosoape, halate, pilote, perdele, draperii, naproane, fete de masa. Preluam si livram comenzi de pe intreg litoralul Romanesc : Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, 23 August, Costinesti,Tuzla, Eforie Sud, Eforie Nord, Agigea, Constanta, Mamaia, Navodari.

Spalare / Curatare

In procesul de spalare folosim apa dedurizata, detergenti de cea mai buna calitate de la CHRISTEYNS unul dintre cele mai mari branduri de pe piata europeana, sistem automatizat de dozare a detergentilor de ultima generatie si peste 30 de programe personalizate de spalare iar pentru inlaturarea celor mai dificile pete avem in dotare masini profesionale si detergenti speciali. Noua generatie de masini de spalat HS construite de GIRBAU dispun de cea mai noua tehnologie si sisteme inovatoare precum:
 • sistemul Aquamixer combina apa calda si apa rece obtinand cu mare precizie temperatura optima pentru fiecare tip de tesatura.
 • sistemul Aquafall permite o intrare de apa suplimentara sub forma de cascada care este distribuita uniform, fapt ce imbunatateste randamentul spalarii si clatirii lenjeriilor.
 • pentru protejarea tesaturilor masinile noastre au un sistem de diluare a detergentilor inainte sa intre in contact direct cu ele.

Uscare

Uscatoarele Ecodryer la fel ca si masinile de spalat dispun de noile sisteme inovatoare precum:
 • sistemul Care Touch, uscatoarele au orificiile tamburului ambutizate nu perforate, astfel lenjeria nu atinge niciodata capetele ascutite ale tamburului eliminandu-se riscul deteriorarii.
 • sistemul Dielectric, controleaza umiditatea oferind un plus de uniformitate uscatului.
 • sistemul de racire Cool Down, scade temperatura lenjeriei imediat ce programul este finalizat asigurand lenjeriilor mai multa protectie antisifonare.
 • sistemul Trans Flow, directioneaza fluxul de aer prin materiale obtinandu-se o calitate superioara a uscatului.

Calcare / Pliere

In procesul de calcare si pliere folosim linia modulara formata din: alimentator automat cu 2 statii, calandru modular pe abur si masina automata de pliat.
 • sistemul de incarcare a lenjeriilor se realizeaza prin intermediul clemelor al unui dispozitiv de aspiratie si a periilor de intindere, viteza de lucru a alimentatorului este sincronizata cu cea a calandrului.
 • calandrul pe abur de ultima generatie PC 80 are caracteristici inovatoare, cilindrul cromat vine cu o presiune uniforma asupra materialelor, circuitul S-coil asigura o distributie egalizata a temperaturii si a suprafetei de calcare
 • masina automata de pliat are 99 de programe pentru diferite tipuri de articole, selectia modul si numarul de plieri se face automat in functie de lungimea si latimea articolelor.
Personalizare

Personalizare

Procesarea produselor dvs. inseamna automat si amestecarea lor, pentru a putea elimina complet neplacerile care provin din neidentificarea lor, cu acordul dvs. vom atasa etichete personalizate cu logo-ul hotelului dvs. costul etichetelor si atasarea lor , vor fi suportate in intregime de catre compania noastra.

Reevaluare - reconditionare

Reevaluare / reconditionare

Toate produsele dvs. vor trece o data pe luna printr-un proces de inalbire si reevaluare care are rolul de a le readuce in parametri normali de exploatare. In procesul de inalbire vom folosi : detergenti, inalbitor optic, oxigen activ, neutralizatori si solutii de scos pete, clatirea repetata si temperatura apei adecvata vor asigura succesul procesului de inalbire, la final, lenjeria va fi triata, sortata si reevaluata, astfel dvs. veti putea stii tot timpul gradul de uzura si daca produsele dvs. sunt in parametrii normali de exploatare. Costurile ce survin din procesul de inalbire si reconditionare, la fel ca si in cazul personalizarii produselor dvs. vor fi suportate in intregime de catre compania noastra.

Ambalare

In procesul de ambalare folosim masina automată de infoliat cu capacitate de 20 pachete / minut, alimentarea se face automat prin intermediul conveiorului ce permite introducerea rapida a articolelor colectate, urmand a fi ambalate in folie cu sigiliu de etansare.

Spalatorie curatatorie textile - preluare / livrare

Preluare/ Livrare

Parcul nostru auto are o capacitate de preluare - livrare de 29 tone /zi si este compus din doua autoutilitare de 7,5 tone, si patru autoutilitara de 3,5 tone.

Preluarea si livrarea este asigurata gratuit de catre compania noastra, programul nostru de lucru este 24/24 ceea ce ne permite returnarea comenzii dumneavoastra in maxim 24 ore .

Contact

Nu completati acest camp: