Compania noastră oferă servicii de

spălătorie și curățătorie profesionale

, prelucrăm o gamă largă de produse textile în principal din industria hotelieră și a serviciilor alimentare.

DEZINFECȚIE CHIMICĂ

Dezinfecția termochimică se realizează prin utilizarea produselor biocide avizate de către Ministerul Sănătății. Produsele biocide sunt substanţe sau amestecuri care conțin sau generează una sau mai multe substanțe active care au rolul de a distruge organismele și microorganismele dăunătoare sănătății.

SPĂLARE / CURĂȚARE

În procesul de spălare folosim apă tratată (dedurizată), detergenți de cea mai bună calitate de la CHRISTEYNS unul dintre cele mai mari branduri de pe piața europeană, sistem automatizat de dozare a detergenților de ultimă generație și peste 30 de programe personalizate de spălare iar pentru înlăturarea celor mai dificile pete avem în dotare mașini profesionale și soluții speciale. Noua generație de mașini de spălat HS construite de GIRBAU dispun de cea mai noua tehnologie și sisteme inovatoare precum:
  • sistemul Aquamixer, combină apa caldă și apa rece obținând cu mare precizie temperatura optimă pentru fiecare tip de țesătură.
  • sistemul Aquafall, permite o intrare de apă suplimentară sub formă de cascadă care este distribuită uniform, fapt ce îmbunătățește randamentul spălării și clatirii lenjeriilor.
Pentru protejarea țesăturilor, mașinile de spalat HS, au un sistem de diluare a detergenților înainte ca acesta să intre în contact direct cu ele.

USCARE

Uscătoarele Ecodryer dispun de noile sisteme inovatoare precum:
  • sistemul Trans Flow, direcționează fluxul de aer prin materiale obținându-se o calitate superioară a uscatului.
  • sistemul Dielectric, controlează umiditatea oferind un plus de uniformitate uscatului.
  • sistemul de răcire Cool Down, scade temperatura lenjeriei imediat ce programul este finalizat asigurând lenjeriilor mai multă protecție antișifonare.
Uscătoarele Ecodryer au orificiile tamburului din oțel INOX ambutizate nu perforate, eliminându-se astfel complet riscul ca produsele dvs. să fie agățate, rupte, deteriorate.

CĂLCARE / PLIERE

În procesul de călcare și pliere folosim linia modulară formată din: alimentator automat cu 2 stații, calandru modular pe abur și mașina automată de pliat.
  • viteza de lucru a alimentatorului este sincronizată cu cea a calandrului, sistemul de încărcare a lenjeriilor se realizează prin intermediul clemelor, dispozitivului de aspiratie și a periilor de intindere .
  • calandrul pe abur de ultimă generație PC 80 are caracteristici inovatoare, cilindrul cromat vine cu o presiune uniformă asupra materialelor iar circuitul S-coil asigură o distribuție egalizată a temperaturii și a suprafeței de călcare. Calandrele pe abur sunt net superioare față de cele convenționale pe bază de gaz sau curent, datorită presiunii și temperaturii ridicate a aburului ce dezinfectează și igienizează aricolele textile.
  • mașina automată de pliat are 99 de programe pentru diferite tipuri de articole, selecția, modul și numărul de plieri se face automat în funcție de lungimea și lățimea articolelor.

RECONDIȚIONARE / REEVALUARE

Toate produsele dvs. vor trece o dată pe lună printr-un proces de înalbire și reevaluare care are rolul de a le readuce în parametri normali de exploatare. În procesul de înalbire vom folosi detergenți, înalbitor optic, oxigen activ, neutralizatori și soluții speciale de scos pete, temperatura apei adecvată și clătirea repetata vor asigura succesul procesului de înalbire. La finalul procesului de înalbire lenjeria va fi triată, sortată și reevaluată, astfel dvs. veți putea știi tot timpul gradul de uzură și dacă produsele dvs. sunt în parametri normali de exploatare. Costurile suplimentare care provin din procesul de înalbire și recondiționare vor fi suportate în totalitate de către compania noastră.

PERSONALIZARE

Compania noastră a dezvoltat un program de personalizare a articolelor textile. Dispunem de toata tehnologia, produsele ( etichetele ) și know-how-ul necesar pentru a vă putea personaliza produsele cu logo-ul companiei dvs.

ÎNCHIRIERE

Pentru a veni în sprijinul colaboratorilor noștri, am dezvoltat serviciul de închiriere a produselor textile, vă punem la dispoziție toate articolele necesare pentru dotarea unei camere de hotel. Avem stocul necesar pentru a acoperi necesarul oricărei unități.

AMBALARE

În procesul de ambalare folosim mașina automată de înfoliat cu capacitate de 20 pachete/minut, alimentarea se face automat prin intermediul conveiorului ce permite introducerea rapidă a articolelor colectate, urmând a fi ambalate în folie cu sigiliu de etanșare.

PRELUARE / LIVRARE

Parcul nostru auto are o capacitate de preluare - livrare de 30 tone/zi și este format din două camioane de 7,5 tone, și patru de 3,5 tone.

Preluarea și livrarea este aasigurată gratuit de către compania noastră, programul nostru de lucru este 24/24 ceea ce ne permite returnarea comenzii dumneavoastră în maxim 48 ore.

Comunicarea reprezintă baza legăturii speciale pe care o avem cu clienții noștri. În calitate de posibil client vă invităm să ne contactați utilizând coordonatele de mai jos și un reprezentant al companiei noastre se va deplasa la dvs. pentru a vă da mai multe detalii despre serviciile și ofertele noastre.

Contact

Nu completati acest camp: