spalatorie lenjerii hoteluri restaurante mangalia
spalatorie lenjerii hoteluri restaurante constanta
spalatorie industriala constanta
spalatorie industriala mangalia
servicii spalatorie hotel litoral
spalatorie curatatorie hotel litoral
spalatorie curatatorie  constanta
Compania noastra ofera servicii de

spalatorie si curatatorie profesionale

destinate in principal industriei hoteliere si a serviciilor alimentare. Cu o investitie de peste 1.500.000 euro in utilaje si echipamente de ultima generatie marca Girbau lider mondial in topul companiilor de profil, o baza materiala nou construita ultra moderna conform normelor europene in suprafata de 2 000 mp cu o capacitate de prelucrare de 15 tone pe zi si peste 60 de angajati cu un program de lucru in trei schimburi, suntem cea mai mare

spalatorie industriala

din sud-estul tarii.
Plecand de la deviza “calitatea inseamna normalitate”, MSN INDUSTRIAL WASH isi dedica toate resursele pentru a veni in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale la cele mai inalte standarde.
Despre MSN Industrial Wash - Spalatorie  curatatorie textile Jupiter

DE CE NOI

Suntem aproape de voi, preluam si livram comenzi de pe intreg litoralul Romanesc, Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, 23 August, Costinesti, Tuzla, Eforie Sud, Eforie Nord, Constanta, Mamaia, Navodari.

Externalizarea

serviciilor de spalatorie si curatatorie

catre o firma specializata fluidizeaza activitatea companiei dumneavoastra, beneficiind in acelasi timp de o serie de avantaje: calitatea spălării, sustenabilitate si economisire.

CAPACITATE PROCESARE
15 TONE PE ZI

PROGRAM
24 / 24

CAPACITATE PRELUARE / LIVRARE
15 TONE PE ZI

Contact

Nu completati acest camp: